Eliahu Inbal

"Een gepeperd onderdeel van de Robeco Zomerconcerten"

Trouw over de Vierde Symfonie van Anton Bruckner door het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Eliahu Inbal op 24 augustus 2012, uitzending op Radio 4 op vr 31 aug 2012. lees meer »

Laatste wijziging op dinsdag 28 augustus 2012

CD hoes Shostakovich

Drie maal een 10 voor Sjostakovitsj-cd RFO

Klassik Heute, de Duitse website met klassieke-muziekrecensies, geeft de recente Sjostakovitsj-cd (symfonieën 1 t/m 3) van het RFO o.l.v. Mark Wigglesworth de hoogst mogelijke waardering. lees meer »

Laatste wijziging op dinsdag 21 augustus 2012

De Tiende van Tijl

Groot Omroepkoor in De Tiende van Tijl

Op zaterdag 25 augustus werkt het Groot Omroepkoor mee aan opnames voor het nieuwe seizoen van het AVRO-programma De Tiende van Tijl. In het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht zingt het koor Mozarts tranentrekker Ave Verum. lees meer »

Laatste wijziging op dinsdag 21 augustus 2012

Milos

Met 25% korting naar gitarist Miloš Karadaglic

De Radio Kamer Filharmonie opent het seizoen met een Spaans getint programma met Montenegrijnse gitarist Miloš Karadaglic (1983) in het beroemde, romantische Concierto de Aranjuez uit 1939 van de Spaanse componist Joaquin Rodrigo. lees meer »

Laatste wijziging op dinsdag 21 augustus 2012

andrew_manze

"Vreselijk dat dit geweldige orkest wordt opgeheven"

De Telegraaf over het concert van 11 juli jl. met o.a. Symfonie nr. 38 van Mozart o.l.v. Andrew Manze: "De Radio Kamer Filharmonie heeft vooral dankzij Frans Brüggen in dit repertoire zo’n klankcultuur ontwikkeld dat de musici in alle turbulentie het hoofd koel en de tonen warm houden om de onstuimige invallen van de dirigent te pareren."
lees meer »

Laatste wijziging op woensdag 18 juli 2012