John Adams

Klassieker in wording: The Gospel according to the Other Mary

In de Volkskrant van donderdag 27 juni maakten Robert van Gijssel en Hein Janssen een weinig positieve analyse van het Holland Festival 2013. Adams' The Gospel according to the Other Mary stak er echter gunstig bovenuit.  lees meer »

Laatste wijziging op donderdag 27 juni 2013

J. Andriessen#1

Omzien in verwondering

Nog een keer werpt Jan Jaap Kassies in zijn column 'Uyt den ouden doosch' een blik op de collectie van de Muziekbibliotheek, voordat de instelling wordt gesloten. Verwonderd vraagt hij zich af waarom de daarin verzamelde 'geweldige schatten', zoals een van de gebruikers het noemt, een ongewisse toekomst wacht, terwijl de door rebellen bedreigde bibliotheek van Timboektoe in januari van dit jaar nog op steun uit Nederland mocht rekenen. lees meer »

Laatste wijziging op dinsdag 18 juni 2013

Metropole Tweetphony

Metropole Tweetphony wint goud

Tijdens de Cannes Lions 2013 is de actie Metropole Tweetphony met de gouden leeuw bekroond in de categorie PR. Daarmee incasseerde deze actie de achtste onderscheiding. lees meer »

Laatste wijziging op dinsdag 18 juni 2013

Harry Bannink

Blijspel Harry Bannink opgediept

In de Muziekbibliotheek van de Omroep is onlangs de bladmuziek opgediept van Harry Banninks 'Bonjour Caroline'. lees meer »

Laatste wijziging op dinsdag 11 juni 2013

John Adams

Indrukwekkende première 'The Gospel'

The Gospel according to the Other Mary van John Adams beleefde zaterdag 8 juni zijn Nederlandse première. De uitvoering maakte diepe indruk op pers en publiek.  lees meer »

Laatste wijziging op maandag 10 juni 2013